Erilainen valikoima, monien mielestä!

Mitä saa olla?

Titaniummallistoa (sopii myös nikkeliallergisille) ovat japanilaisvalmisteinen, Suomessa suunniteltu kevyt ja nikkelitön  Pure Titan -mallisto. Tarjolla myös italialainen Blackfin ja myös ns. hengetön Silhouette Itävallasta. Muista tuotemerkeistä maininnan ansaitsevat tällä hetkellä mm. Bloomdale, ETNIA Barcelona, Xavier Garcia ja Woodys Barcelona, ANDY WOLF ja Longchamp,  Swarovski, TOD´s, Guess, Koali, LANVIN, JISCO, Charmossas  ja aurinkolasivalikoimissa löytyvät mm. ANDY WOLF, ETNIA Barcelona, RayBan, Oakley, TOUS, Prego, Longchamp, LANVIN uusimmalla valikoimalla .

Linssit tilaan pääasiassa saksalaiselta toimittajalta (Rodenstock). Vuosien myynti on luonut minulle täyden luottamuksen näihin laatulinsseihin! Optiikaltaan räätälöidyt ja mittatilaushionnalla kevyet linssit ovat ilo käyttäjälleen. Yksilöllisten linssien parhaan toimivuuden varmistaa valitun kehyksen kanssa otettavat tarkat mitoituskuvat ja näöntarkastuksen yhteydessä tehtävä ainutlaatuinen biometrinen mittaus DNEye Scanner-laitteella, joka on ollut käytössä täällä Manskilla elokuusta 2018.

Kuuluminen suomalaiseen Fenno Optiikka -yrittäjäryhmään tarjoaa laadukkaiden Rodentock -linssien lisäksi myös paljon mahdollisuuksia yksinmyyntikehyksissä; maahantuonnissa on paljon sellaisia upeita tuotteita, mitä muilla ei ole! Ryhmässä järjestetään omat osto- ja koulutuspäivät kaksi kertaa vuodessa (syys- ja helmikuussa). Myös mahdollisuus neuvonpitoon ja näköongelmien ratkaisuun yhteisvoimin, koska osaavia yrittäjäkollegoita on ympäri Suomen!