Ajankohtaista

                                                                                                                                  Liike auki toistaiseksi (1.12.- 20.12.)  ti-to klo 12 – 16, mutta sovitusti varauksia silmälasikaupoille myös näiden aikojen ulkopuolelle. Puhelu numeroon 050 344 1000 (tai sähköposti / nettiaika)  ja varataan aikatauluun sopivin aika!  Varaamalla ajan (myös kehyssovitus ja valmiiden lasien luovutus) varmistuu turvallisempi ja joustavampi palvelu ja myös mahdollisuus yksityiseen tapaamiseen, liike suljettuna.  HUOMIO: koronaviruspandemia on taas kiihtynyt ja jokaisen käynnin ja sovittelun jälkeen kehykset, tasot, laitteet jne… desinfioidaan, siksi ajanvaraus on turvallisinta meille kaikille, ja yleisestikin liikeessä samanaikaisesti vain rajoitettu asiakasmäärä. Asioithan optikolla vain oireettomana – kiitos! 

Vuoden mittaan kehysvalikoimaa päivitetään uutuuksien ostoilla koko ajan.  Monet toimijat valmistavat nykyään uutuuseriä muutaman kuukauden välein. Klassikkomallit  voivat olla tuotannossa jopa vuosia, kun taas osa mallistosta vain yhden kauden. Uutuusmallistoja maahantuojilta esillä liikkeessä läpi vuoden.

Tapahtumaa loppuvuonna 2020 –  Fenno Optiikka Manski:

Tavoite oli tietenkin uusia “Jaakon kehysmessut -Halloween” myös v.2020, mutta nykyisestä tilanteesta johtuen, enkä sitten ensi vuonna 2021 !?

Tapahtui viime vuonna 2019: Halloweenaikaan perjantaina 1.11. valloittava Jaakko Selin opasti kouvolalaisia kehysvalinnoissa. Esillä oli laajalti maahantuojien kehysvalikoimia. Hulvattoman hauska iltapäivä Jaakon ja silmälasikehysten kera! Jaakolla oli myös samassa yhteydessä oma pop-up asustekauppa. Tilaisuus onnistui loistavasti ja kehyksistä kiinnostuneita kävijöitä piisasi. Kiitos vielä kaikille vierailijoille!